[:sv]Sent igår kväll for jag upp till Särna i min fräsiga hyrbil och kom inte fram förrän strax efter klockan 01. Det var en rätt så spontan tripp med anledning av syrran och småtrollen är här denna vecka. Känslan att få vakna upp i Nordomsjön, den är svårslagen i min värld. Jag älskar den här platsen så mycket, den är en av få som har direktaccess till min själsliga  och jag tror att det här är den platsen där jag har högst lyckoratio per antal dagar spenderade.

Att dessutom få toppa den sedvanliga morgonutsikten över Särnsjön med att blicka ut över en hage där fyra fridfulla nordsvenskar betar i en hage, ja då blir det nästan kortslutning däruppe.

Syrran har nämligen bokat förra årets hästkompisar i en vecka och så fick vi liksom två sällskapshästar på köpet. En himla härlig deal för en som är tokig i nordsvenskar och ja, hästar överhuvudtaget.

Jag blir här till på onsdag och planen är att rida, bada, göra kolbotten och så ta ett himla viktigt steg i min och syrrans framtida jobbplan (vi ska bilda kreativ duo). Bästa platsen att göra det på är ju platsen som inspirerat oss båda till en förändring i livet.

Här kommer några bilder från dagens hästäventyr, som nästan slutade med att vi fastnade i en myr, men allt gick väl förutom för mina jeans.

[insert]nordsvenskar [/insert]

[insert]hovkrats [/insert]

[insert]amanda-centea[/insert] Precis den här typen av natur, det är nog min bästa. Doften av ris & barr, det lite karga landskapet. Magi!

[insert]dolly-sally [/insert] Lyckliga hästtjejer, lycklig mamma på mossjakt, lycklig moster. It’s all good!

 [:]