Search

Hej juni

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Vips så var det måndag igen. Numera har jag börjat tycka om måndagar, eftersom jag oftast har det som idag – en så gott som ledig dag på hemmaplan.

Jag passade på att börja dagen med en frisk prommis. Det var grått och låg lite regn i luften. Nu när jag sitter vid datorn med kaffe i muggen och frukost i magen, så är himlen blå och solen skiner. Tur att jag gillar duggregnig grönska – dofterna blir sådär härligt tunga och friska på samma gång och så länge det inte är spöregn så gör det inte ett smack tycker jag.

Maj avslutades på bästa sätt. Några av mina bästa vänner och min syster var här på födelsedagsmiddag och alltså, lyckan i att få ha hela högen här i ett dygn nästan…Så härligt.

green-walk
Och lite hjärtskärande när de åker igen och jag inser att jag inte har dem här på heltid.
goodbye

Men nu är det juni! Alltid en av mina favoritmånader men just i år extra mycket. Det händer mycket och jag har nästan det där sommarpirret en brukade ha som barn när hela sommarlovet låg framför fötterna.

Bra grejer med juni

  • Den här veckan flyttar vi med jobbet och byter trist industriområde mot grönskande sjöutsikt och perfekta förutsättningar för lunchjogg med avslutande dopp!
  • Jag fyller år på onsdag. Och ja, jag är fortfarande barnsligt förtjust i födelsedagar!
  • Enligt planen skall den här veckan avrundas på landet med strålande sol och 20+ grader (äntligen!)
  • Och så väntar ju den där alldeles särskilda dagen. Min systers bröllopsdag. Jag är både sjukt nervös och förväntansfull så jag nästan kissar på mig. En hel vecka på Gotland är ju inte heller fel!
  • Jag ser fram emot att komma in i min älskade sommarträning. Löpturer genom ängar och skog, svettiga utepass i grönt gräs, inlines i sommarkvällen, transportcykling på midsommarafton och mycket, mycket mer.

midsommar

Hej Juni, nu kör vi! 

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close