Search

Maj i november

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Just nu bubblar det i mig av möjligheter, idéer och projekt. Jag har en sån otrolig lust att utvecklas och göra massor av saker!

För bara en vecka sen satt jag stressad och med prestationsångest istället – trippla deadlines hade jag, samtidigt som jag hade höstlov (deadlinesen fanns inte när jag planerade lovet) och ändå visste jag att jag inte skulle kunna motstå en möjlighet som helt sabbar julmyset jag tänkt ägna mig åt i december*.

Tänk vad en vecka med lite get shit done, skog, fjäll och familj kan göra. Nu känns det mesta roligt!

En annan sak som alltid gör mig lycklig och lite extra kreativ är att få sitta med likasinnade och spåna loss om allt som går att göra, se och lära sig. I går fick jag precis just det när jag träffade Annie på lunchen (för vad som faktiskt var mitt första lilla ”bildjobb”).

Snart åker jag till Budapest med tjejgänget, som också är bra på det där, och sen ska jag i princip bara packa om för en drömmig roadtrip med Sara, där vi ska ägna oss åt typ allt jag tycker om och dessutom nästgårds med mina kära hemtrakter. Och givetvis spåna på drömprojekt och livet som vi brukar.

Om jag låter grå och deppig under november är det alltså fritt fram att lappa till mig – en bättre version av denna trökmånad går nog inte att skaka fram. Det skulle väl vara om jag slog till på en gård på landet möjligen.

Jag hoppas ni har överseende med det odrägligt vårbetonade inlägget mitt i grårusket. Jag blev bara så spontanglad över att jag inte bara är trött och låg i november. Trodde inte det var möjligt liksom. Kanske är det temperaturen som gör att även humöret tror att det är maj i november?
[insert]happy_kat[/insert]

 

4 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close