Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Search

[:sv]Min bucket list för februari – äventyr och silver lining[:]

[:sv]Det är dags att spika min bucket list för februari så här dag två på månaden. Jag vaknade till första februari med halsont, dålig sömn i kroppen och utanför var marken bar. Men det är inte alls vad jag tänkt att mitt februari ska bli, så det ser jag bara som en liten avvikelse.

Hemkommen från Åre och en riktigt grym helg med fjäll, vinter och exploring är jag fast besluten att hålla kvar den känslan. Att närområdet är en plats att upptäcka med min kamera, min muskelkraft och min termos och att tröskeln till äventyren är mycket lägre än en tror.

Jag vill också röra på mig varje dag – då mår jag som allra bäst – och så vill jag göra roliga saker som utvecklar mig.

Ungefär det här vill jag ha i kroppen och bagaget när februari är över: 

  • Strövtåg i Norrköping – jag vill hitta nya platser och använda min kåsa!
  • Snitta 12000 steg per dag, vilket är en utmaning när man för det mesta jobbar hemifrån.
  • Lära mig något nytt.
  • Våga något som känns lite läskigt.
  • Kanta en vardagkväll i veckan med silver lining

Här är några andra som har inspirerande planer för februari:

Sara ska sätta en sportig prägel på månaden och när man bor i Åre är ju möjligheterna oändliga. Ser fram emot att följa hennes februari!

Jeanna myntade det allra bästa uttrycket – FABruari, och har bland annat givit sig själv mer tid för allt det egna roliga genom att gå ner i arbetstid. Blev så jäkla peppad av hennes planer!

Clara har stora planer för februari, med både träningsvecka utomlands och vinterkul i Åre. Och så vill hon som jag utsätta sig för lite kliv utanför komfortzonen. Spännande månad!

Anna har satt ihop en lista som lika gärna kunde varit min – fika i vindskydd, fota och dricka kaffe mot en vägg.  Hur härligt låter inte det!

Jag tror det blir en härlig månad, inte minst för att det äntligen, äntligen börjar märkas att ljuset kommer tillbaka och dagarna är längre. Även om jag älskar stearinljus och inomhuskurande, så känner jag av mörkret mer för varje år – att energin är på sparlåga. Men nu börjar det minsann pirra i kroppen igen!

Har du en bucket list för februari? Berätta gärna! 

bucket list februariFoto: Sara Rönne[:]

7 comments

  1. hmm.. nu började jag göra en egen mental bucketlist för februari.. fan bra grej ju! ska klura lite. Tyckte din första punkt var himla bra, finns så mycket dolda smultronställen i sin närhet 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close