Search
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 310

[:sv]Ristafallet i vinterskrud[:]

[:sv]Gårdagens explÅring blev att uppleva Ristafallet i vinterskrud. Det här med att titta på vattenfall på vintern är nog min nya fetisch – det är nästan vackrare med halvfrusna vattenfall, där det kraftfulla forsande ljudet dämpas av helt otroliga isformationer i all världens blåvita nyanser.

En del är alltigenom vita, andra är som glas och i det här fallet fanns också möjligheten att gå in i isgrottor som skimrade i turkost.

Ristafallet ligger strax öster om Åre och det är rätt så lättillgängligt även för icke-extrema äventyrare (som vi). Vi promenerade ner med Lindas lilla woffie Leia och det var inga problem. Om Leia bara hade velat så hade hon också kunnat gå in i en isgrotta.

Vi var där i precis rätt tid för en fotonörd, den berömda Golden Hour. Eftermiddagssolen gav en gyllene backdrop till allt det blåkalla och jag och Sara gick loss i vanlig ordning.

Vi har det verkligen oförskämt bra här i Åre. Det finns så mycket att göra och vi bor helt grymt här på Holiday Club, det är som ett stort all-inclusive, vår home base för alla äventyr, som vi kan komma tillbaks till och sätta oss framföra brasan med datorn, kanske med ett glas bubbel som igår, och bara ladda om för nästa äventyr. Vi kan till och med hyra skidor här i huset! Det allra bästa är att ha Åresjön utanför dörren – i morse klädde jag på mig och tog en stormig vinterpromenad runt (på) sjön. Helt grymt.

Nu ska vi iväg på vår sista aktivitet – en fikatur till Lillåstugan! 

Sunset Ristafallet Björk-Ristafallet Isgrottan-Ristafallet Iskonst-Ristafallet Linda-Ristafallet Sanna-Ristafallet[:]

6 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close