Search

[:sv]The Villa Weekend – one to remember[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Det är måndag kväll och verkligheten är i full gång tror jag, men jag är liksom kvar i helgens själsliga bomullsbubbla. 

Efter en helg i Copperhills exklusiva och gigantiska The Villa kan en kanske tro att dess legacy för en rätt så vanlig Jansson blir känslan av total lyx och high life.

Men – det som verkligen förgyllde helgen var varm och viktig vänskap. Härliga människor. Kärlek en masse! Vilken häftig grej det är när 10 personer samlas som har det gemensamt att de har kärlek för samma människa. Det var precis som att vara på bröllop.

Vi har skrattat, rörts till tårar, slappat, njutit av vildmarken utanför dörren, skålat, ätit och firat människan och bloggen som förde oss alla till samma hus, samma helg. Jag är så otroligt glad över att jag fick dela den här helgen med dig Sara och att jag får ha dig i mitt liv. Din vänskap har betytt och betyder så mycket för mig. Tänk vad internet kan ge ändå!

The Villa Weekend är över, men den kommer stanna kvar i mitt minne som en riktig energiboost och en drömhelg som handlade om den allra största lyxen i livet, nämligen vänskap.

[insert]The-Villa-Weekend-pre-yoga [/insert] Lördagen började med smoothie & frukt, innan det var dags för…

[insert]Yoga-stories[/insert] …ett yogapass med Therese, aka Yoga Stories. Så himla, himla bra!

Efter det tog jag mig ett vackert Åre-äventyr på egen hand, mer om det senare.

[insert]Copperhill-spa [/insert] Vi började lördagens galakväll med njuteri i Copperhills privata spa. Helt underbart.

[insert]The-Villa-Weekend-cheers [/insert] När alla var duschade och festfina blev det bubblor och solsken på terrassen, med Åre som magnifik backdrop.

[insert]The Villa Weekend [/insert] Strax efter 19 var bordet dukat och det var början på några golden hours i dubbel bemärkelse.

[insert]Copperhill-The-Villa-chef [/insert] Vår kock (från Copperhill) trollade intensivt i köket.

[insert]Copperhill-The-Villa-after-hours [/insert] Rätt nummer två av fem. Gravad fjällko med lokala ostar och hasselnötsvinägrett om jag inte minns fel. Så gott.

[insert]The Villa Weekend - Träningsglädje 10 år [/insert] Sara fick paket såklart!

[insert]The-Villa-Weekend-Dinner[/insert] Ljuset var nästan jobbigt vackert.

[insert]The-Villa-Weekend-speech [/insert] Pernilla under ett av kvällens roliga och rörande hyllningstal.

[insert]The-Villa-Weekend-Sara-Marcus [/insert] Storasyster och lillebror. Marcus är en grym fotograf och han hade uppdraget att fota och filma helgen, ser verkligen fram emot att få se resultatet.

[insert]Mountain-babe [/insert] Fina Katrin, som gillar både fjäll & högklackat! En ny, uppskattad vänskap för mig.

[insert]Annika-on-the-phone[/insert] Roliga Annika levererade en grym telefonshow utanför fönstret.

[insert]Copperhill-The-Villa-view [/insert] Vi ville aldrig att natten skulle ta slut och det gjorde den ju knappt heller. Ljusa sommarnätter alltså… Efter ett grymt pass med fuldans och efterhäng framför brasan sa vi till slut godnatt och jag somnade så glad och tacksam.

Tack, tack, tack Sara, det känns litet men kommer från hjärtat. The Villa Weekend is one to remember![:]

15 comments

 1. Vilken helg det var – det är svårt att ta in!! Allting var fantastiskt och jag är tacksam att du ville vara med på den – och att du finns i mitt liv. Pöss!!

  1. Ja, jag tar in det i små bitar – Ellas underbara dans, alla fina tal, utsikten från Totthummeln, den goda maten, häftiga människor…det var så mycket att jag måste ta det som små godisbitar då och då 🙂 Kan nog inte tacka nog för upplevelsen, puss på dig!

   1. det känns fint att vi delar den – när vi i framtiden får svårt att förstå vad det var som hände. om det verkligen var sant.

  1. Ja, visst är det otroligt häftigt? Det finns flera viktiga personer i mitt liv som jag aldrig hade träffat om det inte var för bloggandet. Så coolt!

 2. blir lite blödig av sånt här för relationer är så jäkla fint när de är bra! tänk vad tomt livet vore utan alla fina människor. Åh vad härligt ni verkar haft det! kom till sthlm snart nu så jag får träffa dig med, du sprudlande människa!

  1. Jag är likadan. Herregud vad det rann tårar när alla höll sina fina tal. Det är verkligen det bästa i livet, bra relationer och kärlek.

   Klart vi ska ses, vore ju så grymt kul! Jag har några mycekt inplanerade stockholmsbesök framåt, men jag lovar att hojta till när jag planerar fler!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close