Search

[:sv]Workation i Åre[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Sara kom med en briljant idé att ha Workation i Åre nästa vecka och jag bara jublar – fasen vad kul det ska bli! Vi är några som åker upp för att varva coffice-jobb med inspiration, skidåkning och annat kul under några dagar i Åre. Jag som håller på att längta ihjäl mig efter ännu mer vinter, det kunde inte komma mer lägligt.

Jag ser fram emot att få hänga lite med Better Bloggers-Linda (och förhoppningsvis lära mig av henne, mer om det senare) som jag bara träffat en gångSara som jag följt på twitter ett tag men aldrig träffat och en tjej som heter Sanna som jag aldrig träffat innan.

På onsdag rullar vi uppåt – med bil denna gång så man slipper såna här incidenter

Men först väntar helg – det blir hemmaröj (tyvärr inte party utan storstäd och rensning), klappa lite får & hästar och lite jobb. Bra mix!

Går helgen i nöjets eller nyttans tecken för din del? Eller kanske en kombo? 

Workation i Åre

The perfect lunchbreak![:]

10 comments

 1. Men vad skoj!! Vilken smart grej! Hoppas ni får en toppenvecka. I helgen ska jag på hemligt äventyr. Av min sambo har jag bara fått en packlista och vet inte vart jag ska alls… Spännande!

 2. Åh vad roligt det låter! Hade också velat åka på mer sånt, umgås och arbeta med andra kreativa människor och bloggare. Hoppas det blir kanon!

  Svar: Jag kan liksom inte heller längre, jag förstår inte – blir mycket frustrerad! Åh, aldrig lyssnat på deras podd men hört mycket om den, det avsnittet måste jag ju lyssna på – tack för tipset!

  Hmm.. haha det var ju en bra fråga. Jag vet inte riktigt, jag tror vi har nåt duntäcke men jag tror inte det är i sängen just nu då Molly kissade på våra täcken när hon flyttade in… haha. Dock är våra täcken rätt tjocka i alla fall, men jag har inte gjort något för att fluffa dem direkt – de bara var sådär efter en natts sömn.

  1. Ja, det skulle man vilja ha stående i kalendern, så roligt! Men du gör väl en del sånt också?

   Haha, vilken inflyttningspresent 🙂 Jag får jaga vidare efter den perfekta sängkänslan helt enkelt 🙂

 3. Bra grej att kombinera jobb och inspiration. Och kanon att du får än mer fjälltid, det är alltid rätt! Min helg skulle innehålla övernattning på Vita Renen men förkylning och skador satte effektivt stopp för det. Tur att det är mycker kvar av vintern än!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close