Search

Flow, frukost och poddfrenzie

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

De senaste veckorna har det hänt många bra grejer och det liksom bubblar på många fronter just nu. Min vana trogen har jag grubblat lite på det där med flow och bakslag och vad som egentligen gör det.

Jag har ju under en ganska lång tid medvetet tänkt på och formulerat vad jag vill göra men jag har alltid tyckt att det är lite läskigt att slänga ut mina ambitioner och planer innan de är helt klara. Men nu under hösten har jag ägnat mycket tid till att sträcka ut händer, kommunicera, informera och knyta kontakter. Jag har tränat på det och jävlar vad jobbigt det kan vara!

Jag har fått kämpa med mina inre duktighetsdemoner. För tänk om något jag sagt inte blir av, kommer jag framstå som en som bara snackar då? Fy fasen! Eller tänk om någon tycker jag är dum eller löjlig? Hemskt! Eller?

Det kanske faktiskt inte alls är det, förutom i ens eget huvud? Efter jag började släppa ut fler halvfärdiga drömmar och idéer så har resultatet har faktiskt blivit att så mycket mer börjat hända.

I morgon bitti ska jag prata om just det här på ett frukostevent och jag kommer skriva mer om det efter det, men visst är det spännande? Jag tycker det är så häftigt det där, att saker ofta händer i bulk. Både bra och dåligt och jag tycker mig ha sett ett mönster i det i mitt eget liv.

På sistone har jag pratat lite överallt och jag tänkte jag skulle passa på att samla det lite, eftersom jag bland annat fått gästa några favoritpoddar, som jag tror att fler kommer gilla! Men först vill jag tipsa om morgondagens frukost, ifall du skulle råka vara i krokarna runt Älvdalen!

WAKE UP MED BONDA

På en mysig inspirationsfrukost som arrangeras av Bonda kommer jag prata om varför och hur jag gjort om min vardag och ge lite tips och tankar kring att göra förändringar. Det ska bli så mysigt med en riktigt härlig vinterfrukost tillsammans med Hannah, Annethe och alla gäster!

Wake up med Bonda

VISCHONÄRERNA (AV OCH MED BONDA)

Hannah och Annethe är två jäkligt driftiga energipiller som förutom att de startat Dalarnas gladaste kommunikationsbyrå Bonda, även startat Vischonärerna, en podd som handlar om entreprenörsskap, livet och Dalarna. Jag fick hedrande nog vara deras första gäst och vi pratade om att vara visionär på vischan och om varför vi gillar Dalarna så mycket!
Lyssna här:

VANDRINGSPODDEN

Angeliqa driver Vandringsbloggen och är lätt Sveriges mesta vandringsguru. Tillsammans med Emelie driver hon också Vandringspodden, där jag var med i årets sista avsnitt och pratade med Emelie om motivation, naturens roll i livet och om min flytt till Dalarna. Den kan du lyssna på här:

TRÄNINGSGLÄDJE TALKS

Min fina kompis Sara har ju poddat i många år och jag har varit med förut och pratat om life design och om sorg, men den här gången pratade Linda, Sara och jag om kroppshets. Hur har vi förhållit oss till våra kroppar genom åren, hur tänker vi på dem nu och krävs det verkligen nakenhet för att hylla olika former? Lyssna kan du göra här! 


På workation i Övik, där vi spelade in Saras podd bland annat.

8 comments

 1. åh jag tror stenhårt på att våga formulera sina önskningar och riktning, för sig själv och för andra! så kul att följa det som händer dig i höst och vinter!!

  1. Ja, men alltså det finns ju något jäkligt kraftfullt i det – inte minst att yttra det högt för sig själv! Tack min alla mesta sparringpartner och kompis <3 Och detsamma!

 2. Alltså den här texten. Det är som att du skriver mina tankar. Lite läskigt, haha. Men är precis likadan, jag tycker det är oerhört läskigt att berätta för andra om mina ambitioner och planer innan de är helt klara. Och inte bara det, utan bara att visa ett blogginlägg som inte är helt klart tar också emot. Men försöker bli bättre på det men finns ändå mycket mer som jag kan förbättra.

  Hade gärna varit med på det där frukosteventet och lyssnat på dig, men då det redan har varit + att jag bor så långt bort från dig så får jag väl helt enkelt nöja mig med att vänta på dina kommande texter om det. Och kanske så vågar jag också börja skriva mer om sådant som jag tycker är läskigt.

  1. Åh, vi är inte ensamma! Vad skönt 🙂 Det är konstigt hur något så fånigt kan kännas farligt liksom. Det en ska komma ihåg är ju att ingen jäkel bryr sig eller tänker ens på vad en själv gör egentligen. De har fullt upp med sina spöken 😛
   Vi kanske ska utmana varann? 🙂 Kram!

   1. Nej, vi är ju inte det och ja, väldigt skönt att veta att man faktiskt inte är det. Jag försöker hela tiden påminna mig själv att jag måste tänka att ingen annan bryr sig om vad jag gör, men det är så lätt att sitta här och skriva det för att helt glömma bort det när det väl kommer till riktiga situationer.
    Men ja, det tycker jag låter som en bra idé att utmana varandra! Kram! <3

    1. Ja, det är så svårt att undvika de där gamla mönstren som är så inkörda. Men det går att öva och det är ju löftesrikt tycker jag 🙂
     Kram på dig!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close