Search

Friendly Lifehack

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Jag susar fram och tillbaks genom Sveriges skiftande landskap – från misärbetong till landskapsidyll och nu är jag i Göteborg efter en snabb mellanlandning i Norrköping.

Jag har verkligen laddat kompiskontot hos Sara den här helgen, det blir inte så ofta jag får lång, lyxig tid med kompisar nuförtiden.

Det slog mig att det jag verkligen behöver göra nu mer än tidigare är att inte förlita mig på spontana träffar, utan planera dem i stället. Annars händer det inte, eftersom jag nu bor i en annan stad. Precis som det har varit med Sara sedan vi hon flyttade till Åre.

Så, här kommer en lifehack för relationer och socialt liv: Fundera inte bara på det utan sätt dig och boka. Istället för att säga ”vi måste ses” fram och tillbaks så kan man säga ”Kan du den 23:e?”. Typ. Som Annie kallar det, gör’t living – tycker det är så bra!

Att skapa förutsättningar för the good stuff – det är en av grejerna jag gör mer av nu. Lägga in tankställen längs vägen – det är viktiga grejer det. Mumma för själen.

Psst, fler tankar om och tips på ämnet Life Design kommer snart, i en annan kanal!

skog

 

4 comments

    1. Jaaa! Både och tycker jag – en härlig dag på landet hos dig och en stadsvandring hos mig (även om det är Norrköping då…;) Jag mailar idéer!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close