Search

[:sv]Solnedgång vid Glan – så blir du kreativ och älskad av alla[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Jag kan verkligen skifta i inspirationsnivå, humör och drivkraft.  Från 0 till 100 tillbaks till noll på dygnsbasis typ. Jag har märkt ett mönster: att nivån först ökar, men sedan sjunker i takt med antal dagar utan avbrott på hemmakontoret. Inte konstigt alls – vi människor hämtar kreativitet och brasved i umgänget med andra och vi behöver processa i lugn och ro. Vi är programmerade så, extroverta eller ej. Jag älskar egentiden och eftertanken, men utan påfyllning utifrån så falnar glöden efter ett tag, för att vara visuell.

Men jag har ett knep. När jag inte har favoritmänniskor att tillgå sådär on demand, så har jag ett substitut som funkar på precis samma sätt. Det ger energi, är kreativt, omväxlande, vackert så jag blir rörd och nästan alltid vill det mig väl. Ibland kan det vara bryskt och hårdnackat, men det är aldrig illvilligt, det bara är vad det är. Precis som mina favoritmänniskor.

Det här substitutet är såklart naturen. Som den kan inspirera alltså. Som den skapar. Och vad förbaskat generös den är, dag efter dag. Den är bara sig själv och bjuder på allt bara jag tar mig tiden.

Igår behövde jag få en injektion av kreativitet och inspiration och åkte för att njuta av en solnedgång vid Glan, en vacker sjö utanför Norrköping. Och där var hon. Iklädd sin allra vackraste försommardräkt och hon bjöd på en färgsprakande show som aldrig ville ta slut.

Vi hade en riktigt bra kväll igår, jag och naturen.

[insert]boat-sunset [/insert]

[insert]solnedgång vid Glan [/insert] Jag och fågeln njöt av kvällen i lugn och ro

[insert]golden-wake [/insert] På ena sidan skiftade allt i guld…

[insert]pink-gold-glan [/insert] …och på den andra var allting rosa.

[insert]pink-lake [/insert] In flight

[insert]katta-sunset [/insert] jag var ju tvungen att ta en selfie i det här ljuset. Inte ofta man får vara sådär naturligt rosaguldig ändå.

 [:]

14 comments

    1. Fina, fina du! Blev så varm av de orden, och alldeles tårögd. Tack!! Och att det omvända gäller hoppas jag verkligen jag har sagt tillräckligt, men om inte så gör jag det igen. Du är min stora inspirationskälla!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close