Search

[:sv]Ladurenovering – premiärnatt, innertak och golvgrund[:]

[:sv]Nu börjar den här arbetsveckan rundas av – idag är sista arbetsdagen och det är dags att plocka ihop och såklart summera.

Som vanligt har killarna gjort så mycket på en vecka och gjort det så bra. Den stora grejen denna vecka har varit att göra klart innertaket och lägga golvgrunden i vardagsrummet och det har blivit klart. Nästa gång läggs själva golvet där, något jag verkligen ser fram emot att se på plats!

Det första sovrummet har dessutom blivit klart, med golv och allt! Igår kom killarnas familjer upp för att njuta av Dalarna och se vad de jobbat med och Tom (som har byggfirman) och hans fru och son har premiärsovit i ladans första sovrum. Det är en milstolpe!

Här är en liten bildresa från första spadtaget sand till golvgrunden, till nästan färdigt resultat.

[insert]forsta-spadtag [/insert]

[insert]golvgrund [/insert]

[insert]golv1 [/insert]

[insert]golv2 [/insert]

[insert]golv4 [/insert]

[insert]golv3 [/insert]

[insert]golv5 [/insert]

Och här är samma vy för ett år sedan – så kul att se vilka framsteg som gjorts på ett år.

[insert]fjöset [/insert]

 [:]

8 comments

    1. Vad kul att du tycker det! Jag är ju supertaggad såklrat, men det är ju inte säkert att resten av världen tycker det är intressant. Så det glädjer mig, för jag vill gärna berätta om detta drömprojekt, så jäkla glad över det!

  1. Sjukt häftigt projekt. Ska verkligen följa det!
    Vår granne vid släktgården har just renoverat en gammal lada – den är gigantisk, och skillnaden är ENORM. SÅ fint har det blivit. Så fantastiskt att någon köpte det stället som ville ta vara på det på fint sätt!
    Den syns i början av filmen här http://livetfrandenljusasidan.se/2016/07/04/att-vara-ledig-men-borja-semestern-att-komma-hem/ (och den är som sagt STOR, formad som ett L och den längsta sidan ligger mot vägen ovanför och syns inte ens)

    1. Oooooh, den ser ju enorm ut! Och väldigt fin utifrån, vore jättekul att få lite inspiration från insidan! Kul att du hänger med i arbetet, det blir några intensiva veckor i september nästa gång!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close