Search

Vinterstängning och pepp för laduvecka

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

[:sv]Helgen är snart över och den gick himla snabbt för att vara så lugn. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt och kryat på mig. I fredags började vi kolla på den här spännande serien (jag har en riktig True Crime-period just nu, och konsumerar både poddar & program på temat).

Igår åkte vi ut till Mormorsgruvan för att dra upp båten för vintern, något försenat. Den var full av vatten som var täckt av is och snö, men det gick ganska snabbt att tömma ändå. Klurigare var det att dra upp båten på land, eftersom sjön var så himla låg och det är väldigt stenigt och långgrunt. Men efter lite slit och kreativ problemlösning lyckades vi med projektet.

[insert]bat-gruvan [/insert] Något försenad båtuppdragning… 😛

[insert]skotta-gruvan [/insert] Eric skottade fram lunchrestaurangen

[insert]lunch-gruvan [/insert] Vårvinterfeeling

Det var riktigt kalasväder igår och det kändes mycket mer som en härlig vårvinterdag än som en novemberdag. Vi satt i solen och njöt av vår medhavda lunch på bryggan, innan vi tog itu med arbetet. Riktigt härligt, när jag blundade kunde jag låtsas att jag satt i en skidbacke eller på en skoter på en is i april. Enda skillnaden var att solen redan var på väg ner vid 15-tiden.

[insert]solnedgang-gruvan [/insert] Tidig solnedgång. Men snart vänder det igen…

Idag ska jag packa för en vecka på vift – imorgon väntar gala i Stockholm (så kul att få gå på gala i jobbet!) och sen bär det av till Särna och årets sista arbetsvecka i ladan. Jag är så jäkla taggad för den, för nu ska det mesta bli klart av de stora grejerna. Kök, vedspis, badrum och öppen spis. Det sista med avloppet ska fixas också så vi får hoppas att vårt isoleringsjobb senast gjort susen så att det inte frusit där det ska grävas och täppas igen. Förhoppningsvis kan vi efter den här veckan börja inreda på riktigt och faktiskt bo och vara där. Det känns nästan overkligt!

Har du något du ser fram emot i veckan?  [:]

9 comments

  1. vilken vacker dag!! en gång var vi så sena med båten att jag satt längst fram i fören och hackade loss is så vi kunde åka några hundra meter till upptagningsplatsen. ser fram emot att få följa med till särna, min favoritställe på din blogg!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close