Ibland kan jag plötsligt komma på saker, som jag liksom slutat göra utan att tänka på det. Och så inser jag att jag verkligen saknar dem. Händer det dig också ibland?

Jag brukar skriva ner dem i mobilen, sådär när jag kommit på det. Tanken är att jag ska kolla upp möjligheterna att börja igen. Vissa saker är det inte så konstigt att en slutar med, det kan ju vara sånt som en fått göra via skolan, någon arbetsplats eller på en plats man bott en period. Men med andra saker är det lite konstigt hur de bara fasas ut på nåt sätt.

Så här ser listan i min mobil ut just nu i alla fall:

  1. Börja sjunga igen. Både solo och i kör. Jag gick i musikklass i gymnasiet och upptäckte då hur sjukt kul det var att sjunga i kör. Solo har jag sjungit typ så länge jag minns, men nu gör jag liksom inte det längre. Inte ens i bilen!
  2. Träna med kompisar. När jag fortfarande bodde i Stockholm gjorde jag det väldigt ofta. Gym- eller utomhusdejt, helst följt av en frukost, fika eller middag. Så himla mysigt. Och så kommer en ju iväg också.
  3. Köpa snittblommor på fredagar. Det var längesen nu, eftersom jag flängt och farit. Egentligen kanske jag längtar efter det där hemmet att köpa snittblommor till, men jag saknar snittblommorna också. Får bli hem till pappa så länge.
  4. Bjuda hem vänner på middag. Och sitta och snacka om allt jättelänge. Det var alldeles för längesen faktiskt. Och egentligen kan jag väl kopiera texten på punkt 3 🙂
  5. Dansa loss till euforiskt bra musik. Alltså guuuud vad längesen det var. Och vad roligt det är. Det måste jag styra upp snart.

Vilka härliga vanor har du tappat bort, utan särskild anledning? 

Fina snittblommor i Elsa Billgrens bröllopsklänningshimmel.