In Vardagsliv

Hej måndag!

Ännu en vecka har sparkat igång och jag inledde den med brödbak och slow frukost hemma. Ändå en bra måndagsmorgon måste jag säga. Den utspelade sig i en rätt mycket luftigare lägenhet också, för igår körde vi en full bil och ett släp med grejer till återvinningen och det känns väldigt skönt. Samtidigt som jag alltid känner mig som en sjuk del av mänskligheten när jag står i kö för att ”slänga” grejer*. Vad bisarrt det är, när man vet att många som är där och hivar grejer åker till IKEA helgen efter för att köpa nytt.

Efter lite jobb & packande så hoppade jag in i äventyrsbilen och körde mot Stockholm. Jag hade ett himla inspirerande möte på pappas kontor efter lunch och det är så roligt att ha kollegor igen. Ett kontor att gå till när det blir trist att sitta själv. Jag kommer hjälpa dem lite framöver och det är projekt som känns sådär motiverande viktiga. Som kommer göra skillnad för många människor i ett utsatt läge.

I övrigt bjuder veckan på workshop-planering, minst en löptur på Järvafältet och så en hett efterlängtad kurs i ljussättning med Foto-resor. Jo, och så väntar jag med spänning på bilder från ladan. Köket är nästan uppmonterat nu har jag hört…

Vad bjuder din vecka på? 

Spa och Sauna World Holiday Club Åre

Den här veckan för ett år sen var jag på workation på Holiday Club med Sara, Linda och Sanna. Tur att jag snart ska norrut igen, annars hade jag nog blivit avundsjuk på mig själv!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostJu färre ting desto lättare sinne - om att rensa
Next PostMellan vinter och vår på Järvafältet

6 Comments

 1. Rania {Rowan Tree}
  11 månader ago

  Men åh vad härligt det låter med slow frukost och brödbak <3 *avis* Förstår den där känslan med att slänga… Vi försöker se till att så mycket gamla saker som möjligt får ett nytt hem, men det blir ju en hel del skräp ändå – det är tur att vi är duktiga med att sopsortera i alla fall 🙂 spännande med fotokurs, hoppas vi får läsa mer om den! och allt med er lada verkar så himla, himla spännande och det lilla jag sett av den är den ju så sjuuuukt fin!

  För mig blir det mycket jobb i veckan, både med bokföring och skapande av en hel del bildmaterial och blogginlägg. Fullt upp men mestadels med sådant som är roligt!

  Reply
  1. Katta
   11 månader ago

   Det är så enkelt att baka när man kör över natten – ställ in degbunken i kylen kvällen innan, sen tar du ut på morgonen och gräddar. Perfekt koncept!

   Jag lovar att berätta om kursen, ser väldigt mycket fram emot den!
   Åh, jag vill också skapa. Men är lite tom just nu, tror det är lite mycket på gång på alla fronter. Men det kommer. Allt har sin tid som det heter. 🙂

   Reply
 2. pillA
  11 månader ago

  Vilken skön start med slowfrukost. Min vecka började med fastfrulle, löparrunda och sedan har jag jobbat massor. Och varit på aw + födelsedagsfest igår. Inte fel det heller 🙂

  Reply
  1. Katta
   11 månader ago

   Det låter som en riktig rivstart, härligt! Hade ju inte varit tokigt med lite löpning här också. Men det blev i alla fall två längre promenader i solen idag, väldigt gött!

   Reply
 3. Bella
  11 månader ago

  Måste bara säga att wow, bilderna på din blogg är helt fantastiska!

  Reply
  1. Katta
   11 månader ago

   Men tack! Vad glad jag blir!

   Reply

Leave a Reply