Search

När snön kom till byn

De senaste dagarna har jag börjat undra om jag verkligen flyttade till det mest snösäkra stället jag vet här i landet. Det har snöat precis överallt – ja, till och med i Skåne – men inte här. Ett tunt och köldkrispigt lager vitt har legat på backen, men inte mer än så.

Men idag, äntligen, snöar det. Jag ska åka iväg för att ta ett sorgligt farväl, men kanske får jag komma tillbaks till ett landskap inbäddat i ett mjukt, vitt lager av vinter. Till snöklädda granar och bastu med snöbad.

Förutom en begravning så har den här veckan mest handlat om jobb framför brasan och kalla promenader i vintersol. På fredag får jag besök igen – av en härlig virvelvind till kompis. Jag ser fram emot en helg med mycket rörelse, storslagna framtidsplaner och en hel del skratt. Och om vi har tur, galopp i snön!

Några bilder från precis just nu utanför ladan. Har du snö där du är? 

Äntligen vinter

6 comments

  1. Ja här har det kommit ännu mer. Faktiskt till och med snöstorm på riktigt sista dygnet. Det brukar vara så när jag ska köra på mer långväga jobbuppdrag. Jag är i alla fall himla glad över allt det vita guldet. Hoppas du får en massa nu också! Och att du får en trevlig helg! ❄

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close