Det finns dagar och så finns det dagar som stärker hälsan och får det att kvittra inombords. För mig har de dagarna nästan alltid vänner och/eller naturupplevelser i innehållsförteckningen.

Igår var en sån dag. En söndag som levererade ett helt spektra av braigheter, från cityfrukost, sol & nostalgi med en bästis, till skogspromenad med asgarv och livsfilosoferande med en annan bästis. 18000 steg och 10 levels upp på energikontot, minst.

Veckan som gick

Jag har mått lite sådär i förra veckan annars, kanske är det alla förändringar som tar ut sin rätt. Men jag ska också åka och ta lite prover för säkerhets skull. Jag har varit trött och varit rätt så introvert. Jag vet ju att mer utåtriktade dagar brukar ta ut sin rätt, men kanske inte så mycket ändå.

Jag har i alla fall dellevererat till en kund, sprungit, promenerat och lirat fotboll med lillbrorsan. Jag har också funderat en hel del på hur jag vill bo och verka framåt. Ni minns att jag skulle återkomma med riktningen för 2017 va? Jag var ju precis i en dagsfärsk separation då och kunde inte riktigt sätta en plan för en helt oviss framtid. Men snart tänkte jag dela med mig av mina tankar framåt.

Veckan som kommer

Det blir en rätt skön lagomvecka, med jobb, kunskapsbuffé och inspiration och till sist en väldigt spontan resa.

  • I morgon blir det nog coffice med den här damen – härligt!
  • På onsdag morgon ska jag göra och leverera ett fotojobb för ett företag. Ser fram emot det!
  • På eftermiddagen bär det av till Norrköping för lite fix med ditt och datt.
  • Mellan de olika bokade grejerna jobbar jag med pappson och mina två andra kunder.
  • På fredag är det äntligen dags för TIC – jag är orimligt peppad för det!
  • Efter det ska jag bara hem och packa en weekendbag. I allra sista stund övertalade mina ovan nämnda och nedan återgivna bästisar mig att hänga med på 2 dagar i Vilnius. Först tackade jag nej, pga att jag inte ville flyga och helst bara vill resa inom Sverige/Norden just nu. Men nu känns det kul, vi åker på söndag och kommer hem på tisdag. Det kommer bli två episka dagar känner jag på mig!

Så, det blir nog en bra vecka det här. Hur ser prognosen ut för din vecka?

Igår morse mötte jag upp Sara på St Eriksplan och promenerade bort till Pom & Flora. Där var det överfullt, så vi gick till Pascal på Odenplan istället…

Fina Sara! 

De har väldigt goda frukostar där! 

Vi tog en omväg tillbaks och nostalgitrippade framför våra gamla portar. 2006-2009 bodde jag, Sara & Lisa inom 500 meter från varandra. Det var fina år, som fortfarande gör mig glad varje gång jag kommer till Vasastan.

Sen åkte jag ”hem” till Sollentuna, jag och Lisa växte upp. Vi blev bästisar när vi var 7 år och varenda vrå här bär på minnen. Vi gick målspåret på vackra Järvafältet och hade väldigt roligt mellan varven. Så fint att vi kan hänga här igen!