Ska det vara så här, hela livet? En evig radda av vardagar som mest äter energi? Hur ska jag göra för att må bra de där andra dagarna, de som faktiskt är livet?

Precis som många andra har jag vid flera tillfällen i livet funderat på vad det är jag egentligen gör. Är jag på rätt plats, gör jag rätt saker och gör jag det jag vill? I så fall – varför har jag den där känslan av att jag inte riktigt är där jag vill vara? Att livet mest handlar om fredagar & måndagar och att jag knappt minns vad jag gjorde förra veckan?

Den där gnagande känslan växte till slut till en lust att bryta upp och testa nytt. En ny filosofi som styrs av en lust att utvecklas, känna mig fri, testa vad jag kan, samla upplevelser och upptäcka världen mer.  Jag förstod till slut att jag inte bara kunde bocka av härliga upplevelser från en lista och strunta i att förändra det där som verkligen är livet – alla dagar mellan äventyren. Det var min vardag jag ville förbättra.

Med baby steps och stora kliv försöker jag att bit för bit designa en vardag som jag trivs och mår bra i, som innehåller minimalt med stress och maximalt med saker jag tycker om att göra. Jag har helt enkelt tagit min bucket list och gjort om den till en filosofi: mitt bucketlife.

Här vill jag dela med mig av hur jag gjort, vad jag vill göra framåt och vad jag lär mig.  Jag hoppas att jag kan inspirera någon annan som också grubblar till att ta ett steg och inte minst inspireras själv genom att få ta del av era historier.

 

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close