Search

Monday Funday

Egentligen gillar jag inte att inleda måndag morgon med möten, presentationer, workshops och ja, ni kanske är med mig. Saker där en ska vara pigg, alert och uppvärmd liksom. Jag brukar försöka undvika det.

Men, idag har jag faktiskt överraskat mig själv. Denna måndag var bokad från 8 – 20 och det har varit ruggigt kul, hela dagen. Helt klart värt att sitta i soffan med potatismos där hjärnan skulle varit.

Jag tror inte det finns många roligare jobb än de när en får träffa en rad nya och olika människor, får sitta och prata med dem, fråga saker och klura ut hur de fungerar och tänker och varför. Tänk att en får betalt för det dessutom!

Men nu måste jag koppla bort hjärnan en stund och kolla på The Killing. Fasen vad bra den serien är alltså.

Vad har ni pysslat med denna kylslagna måndag? Har ni också mos mellan öronen?

[insert]curious_cat[/insert] Curious Cat. She’s f*n curious.

2 comments

  1. Min måndag var rätt mosig på förmiddagen, men sen kom jag igång: fick ok på en offert jag skrivit, hittade case till ett jobb som jag skriver på (är frilansjournalist), mailade en hel drös och på kvällen blev det matlagning för hela slanten: dels middag, & sen middagen till idag (älskar när den är färdig, bara att värma). Sen var jag ganska mör efter det. Tur att jag lägger mig tidigt 🙂

    Olivolja säger du, kanske värt att prova. Jag är egentligen en krämdiva, men inser att det inte alltid är hållbart.

    1. Wow, vilken bra dag! Grattis till vunnen offert, det är så roligt!

      Ja, olivolja känns riktigt skönt året om, nu har jag köpt till en kräm från apoteket som sagt, Cold heter den. Mycket skön!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close