Search

News alert: jag har nytt jobb!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Ett nytt år känns alltid som en typ av nystart men extra mycket så i år. Den här veckan börjar jag nämligen på ett nytt jobb! Jag ska jobba som allt i allo på marknadsavdelningen på Idre Fjäll. Ett drömuppdrag hos en kund som jag och syrran hörde av oss till redan för två år sedan, men nu är det alltså dags att dra på det Idre-blå skidstället och få vara med och forma en grym fjällupplevelse för alla gäster på Idre Fjäll. Kan det bli roligare?

För mig känns det så otroligt roligt att jag får kombinera typ allt jag gillar i det här jobbet; att få marknadsföra en plats jag älskar, att få jobba med ett företag där vinsten återinvesteras i bygden (Idre Fjäll drivs av en stiftelse), att återigen få jobba med tjänstedesign (dvs få vara med och forma hela gästupplevelsen) och att få vara på ett fjäll mest hela dagarna. Med Städjan som närmsta granne. Det är full pott helt enkelt!

Idre Fjäll

Det känns lite pirrigt att börja med mer strukturerade dagar och till rätt stor del på ett kontor, men när kontoret är ett fjäll och dagarna består av att få fler att upptäcka och njuta av det, ja då tror jag det kommer gå riktigt bra. Jag är möjligen lite orolig för rusningstrafiken, det är en hel del renar i vägen ibland, men jag tror jag kommer vänja mig vid den trängseln ;).

Idre Fjäll - mitt nya kontorMitt nya kontor

På Idre Fjäll lärde jag mig åka skidor som fyraåring och jag vet inte hur många gånger jag varit här genom åren. Det känns verkligen otroligt roligt att få vara med och skapa framtidens Idre Fjäll tillsammans med ett riktigt grymt gäng. För att prata i korrekta termer; dags att dra på skidhandskarna, för nu blir det åka av!

Har du varit på Idre Fjäll? 

34 comments

 1. Är på Idrefjäll just nu. Åkte några åk på förmiddagen men nu sitter jag i soffan i underställ och bara myser av att vara här! Tack för tips om turåkning på Nipefjället/Städjan förresten, det blir lite senare i veckan. Grattis till ett drömjobb! Älskar Idre!

  1. Åh, kul att tipsen kom fram 🙂 Finns ju knappt nån bättre känsla än at thänga i underställ i stugan efter en dag i backen – nästan lite avis 😀

   Tusen tack – det känns så bra!

  1. Tack! Ja, jag tror det är som klippt & skuret, hoppsa bara att jag passar jobbet lika bra 🙂 Vi får väl se till att du kommer dit snart tycker jag 🙂

  1. Just det! Grövelsjön är ju superfint, ska dit en helg nu i februari! Har faktiskt bara varit där en gång tidigare, så det ska bli kul!
   Ja, amazeballs känns som ett korrekt uttryck i sammanhanget 🙂

  1. Jaaa, hoppas det hinns med en del skidåkning också! Tjoho! Men du får ju kitesurfa i jobbet, så du behöver inte vara avis 🙂 Tack så mycket!

 2. Grattis till dig och ett stort grattis till Idre Fjäll som får en grym marknadsförare/ambassadör!!
  Har varit i Idre en gång(ca 10 år sedan), fina backar och fin miljö. Tyckte dock att längdspåren inte var dom bästa, men det kan ha ändrats. Annars har du något att ta tag i:-)

  1. Men åh, TACK! Det känns riktigt bra såhär efter första dagen – tror jag kommer stortrivas 🙂
   Längdspåren är ruskigt bra numer, det satsas mycket på dem och de öppnar först i Sverige (oktober) så det är lång säsong också 🙂

  1. Tack så himla mycket! Det känns som det kan bli precis hur kul som helst och väldigt utvecklande – i fjällmiljö. Precis som jag vill ha det! Kram på dig!

 3. Vilket jobb! Låter perfekt! Blev lite mtb i kring Idre i sensomras efter Njupeskärsbadet. Skidor var nog 7-8 år sen där fast det är kanske dags igen. Så länge får det bli Hallandsfjällen 😉 och om några veckor en tvåveckorsrunda till Trysil.

 4. men ÅH vad underbart kul! 😀 Jag förstår förstås att du är orolig för rusningstrafiken, men när den består av renar så är det kanske överkomligt ändå? haha 😉

 5. Åh låter ju helt fantastiskt roligt!! Jag har aldrig varit på Idre fjäll så ser fram emot att läsa mer om det här hos dig, vilket jag hoppas att jag får göra.

  1. Åh, då måste du ju komma hit! Tack så mycket, känns superbra! FJätervålen är också fint, det blir tre bra fjälldestinationer bredvid varann här snart 😀

 6. Nej, faktiskt aldrig! Föreslog det till sportlovet i år men min trodde det skulle vara trångt och jobbigt en sådan vecka (nr 9), och när jag försökte med en sommarsemester så fick jag heller inget gehör. Men jag ska inte ge upp!

  1. Haha, nej ge inte upp! Det är jättebra priser veckorna mellan sport- och påsklov om ni har möjlighet då. Dessutom lite lugnare men det är helt ok vecka 9 också!

 7. Men alltså! Grattis! Låter som en perfect match för bägge parter! Lite extra roligt tycker jag att det är eftersom jag älskar Idrefjäll och har skrivit ett antal inlägg om trakten. Vi kommer nog att hänga där i midsommarhelgen. Kanske blir det tillfälle att ses. 🙂

  Kram Lena

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close