Search

Vecka 19 – Bloggsamarbete, byggplaner och content

Den här veckan, den har bra potential känner jag! Äntligen ska jag fara norrut, men min Stockholmsmåndag var en bra början på veckan som är tänkt att se ut ungefär såhär;

Måndag

Idag har jag gjort två fantastiskt roliga saker som har med rena nöjesprojekt att göra. Det ena handlar om min absoluta favvorej att konsumera och jag kommer berätta mer om det projektet snart.

Det andra var ett planeringsmöte med husbilsäventyrsföretaget Touring Cars för mitt första egna bloggsamarbete, det känns jäkligt kul! Och vilket drömsamarbete – Sara, Katrin & jag kommer åka till Lofoten i en vecka och vår hemmabas och äventyrskompis under den veckan blir en husbil från TC.

Tisdag

Jobbrace, med konsultjobb för olika kunder. Tänkte oxå ta en springtur på Järvafältet, eftersom jag ska sitta i bil flera timmar sen. På eftermiddagen åker jag till Arlanda för en snabbdejt med Katrin, som landar från Östersund. Sen puttrar jag upp mot Särna, gillar att köra på kvällen och slippa trafiken.

Onsdag – söndag

Tänker börja varje dag med en frukost framför öppna spisen. Längtar. Sen ska jag varva produktion av webb, digital strategi & content med fjällhajk, trailjoggar och fotoäventyr. Jag ska oxå skype-fika med Sofia, det ser jag fram emot. Sist men inte minst ska jag reka för mitt framtida hem. Vet inte hur länge jag stannar, men över helgen blir det i alla fall. Och härligt blir det!

Har du en bra vecka på gång? 

Tänkte springa på den här stigen på Nipfjället om vädret tillåter. 

14 comments

 1. Ert samarbete för Lofoten alltså, kan ju bli magiskt! 🙂

  Veckans planer. Samla ihop spillrorna efter krasslig helg och annan skit och sedan ladda för en förmodad skidhelg i Åre (!). Lika oväntat som… oväntat?

  1. ooooh, ska du haka på Holiday Clubs majåkning? Vad härligt! Och …oväntat. Men det kan ju kanske vara den absolut glassigaste skidåkningen ändå. Tänker T-shirt på after ski på en terrass och solo i backarna. Hoppas det blir en bra vecka – det är ju kontraster som gör det, några skitdagar sätter extra guldkant på det som kommer sen. Krya på dig!

  1. Tack! Det är ett work in progress 🙂 Ja, alltså Lofoten hägrar verkligen. Och nu när jag rekar locations så blir jag nästan knäpp på hur vackert det är och tänker att vi skulle behöva två veckor minst. Det får bli fler vändor!

 2. Men åh vilket drömsamarbete med husbil och Lofoten, låter magiskt! Även din vecka låter himla härlig 🙂 själv ska jag återhämta mig efter helgen med kvinnliga äventyrare, precis som efter Åre är jag lite lätt upplevelsebakis. Sedan ska jag jobba med lite olika filmer och små egna projekt samt ett kommande samarbete 🙂

  Håller med Mari, vad fin din blogg är nu!!!

  1. Åh, jag förstår. Det var verkligen en upplevelse-blues på nåt sätt och så känner man att det liksom ska förvaltas på rätt sätt. Men så inspirerad och euforisk som jag också var efter ww. Så jäkla härligt. Var väldigt ambivalent i lördags, var flera gånger på väg att åka, men med bara en timme på plats hade det nog varit ännu tristare att åka därifrån för tidigt.

   Tack så mycket! Försöker få till detaljer bara och rotar lite i anteckningarna från CSS-workshopen på TIC 🙂

 3. Härligt vecka och jag är så pepp på att ses. Även om jag faktiskt flyger ner från Åre….. Det står ju så på flygplatsen…. Åre Östersund 😉
  Sen är jag mer än pepp på Lofoten!!!! Grymt bra fixat av dig!

 4. Har inte varit i Lofoten än, men hoppas vi kommer dit i sommar när vi ska till Finnsnes som är min norrmans hemstad.

  Just nu jobbar jag för fullt med att bli färdig med min bachlor. Det är det min vecka handlar om! 🙂

  1. Jag har inte heller varit där, så otroligt övertänd nästan, haha. Vilka vyer alltså. Kan fundera på om de som bor där ser all skönhet varje dag. Kan en liksom bli immun mot såna platser? 🙂

   Åh – minns min med fasa – fast alltså det var kul, men fasen så jobbigt också. Lycka till och kör järnet!

 5. Gud, vilken drømvecka. Jag tyckte att min vecka kændes ganska bra, men den har svårt att mæta sig med din… Det låter som om du verkligen førmår att utnytja dagarna och møjligheterna du har som får (tar) som frilansare. Hælsningar från Danmark.

  1. Hej, och tack för din kommentar! Och jag tror vi alla har olika typer av bra veckor – det blir så knasigt när vi ska jämföra oss hela tiden ju. Vissa veckor lyckas jag bättre än andra – när jag är i Dalarna är det så himla mycket lättare att få tid för utomhus & tankar eftersom jag är själv. I Stockholm kan det vara lurigare. Det är mixen som gör det härligt och den är jag väldigt glad att jag kan ha nu!

   Hoppas din vecka blir toppen – det tror jag nog!

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close