Den här veckan, den har bra potential känner jag! Äntligen ska jag fara norrut, men min Stockholmsmåndag var en bra början på veckan som är tänkt att se ut ungefär såhär;

Måndag

Idag har jag gjort två fantastiskt roliga saker som har med rena nöjesprojekt att göra. Det ena handlar om min absoluta favvorej att konsumera och jag kommer berätta mer om det projektet snart.

Det andra var ett planeringsmöte med husbilsäventyrsföretaget Touring Cars för mitt första egna bloggsamarbete, det känns jäkligt kul! Och vilket drömsamarbete – Sara, Katrin & jag kommer åka till Lofoten i en vecka och vår hemmabas och äventyrskompis under den veckan blir en husbil från TC.

Tisdag

Jobbrace, med konsultjobb för olika kunder. Tänkte oxå ta en springtur på Järvafältet, eftersom jag ska sitta i bil flera timmar sen. På eftermiddagen åker jag till Arlanda för en snabbdejt med Katrin, som landar från Östersund. Sen puttrar jag upp mot Särna, gillar att köra på kvällen och slippa trafiken.

Onsdag – söndag

Tänker börja varje dag med en frukost framför öppna spisen. Längtar. Sen ska jag varva produktion av webb, digital strategi & content med fjällhajk, trailjoggar och fotoäventyr. Jag ska oxå skype-fika med Sofia, det ser jag fram emot. Sist men inte minst ska jag reka för mitt framtida hem. Vet inte hur länge jag stannar, men över helgen blir det i alla fall. Och härligt blir det!

Har du en bra vecka på gång? 

Tänkte springa på den här stigen på Nipfjället om vädret tillåter.