Search

[:sv]Happy Weekend[:]

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

[:sv]Snart är det dags att ta helg igen, efter en mjukstart på jobbåret 2016. Jag ser fram emot den första helgen på väldigt länge som inte innehåller någon form av resa någonstans – en hemmahelg!

Vad jag ska göra? Vi börjar med en after work på Stadsvakten med våra roliga Norrköpings-vänner ikväll, det blir kul!
I morgon och på söndag vill jag ta en njutarjogg i snön, se lite film, jobba lite och unna mig en kombinerad foto-/skogstur, med termos såklart.

Om du har lite tråkigt i helgen tänkte jag passa på att tipsa om en serie vi rivit av under kvällarna den senaste veckan. Om du inte sett River på Netflix så rekommenderar jag den! En fin och mänsklig polisserie, med Stellan Skarsgård som sörjande & smålustig figur med en rätt speciell inre värld.

 

Tar du en lugn, oplanerad en eller gör du nåt särskilt i helgen?

Interior-design_stadsvakten

the-lounge_stadsvakten

Från vår senaste AW på Stadsvakten, ett favvoställe i Norrpan![:]

5 comments

  1. Vad härligt det låter! Jag inledde helgen idag med en lång tur i snön, en kaffetermos och en lägereld. Det gäller att passa på att njuta av det härliga vintervädret! Bra serie-tips också, Stellan Skarsgård spelar grymt bra!
    Trevlig helg!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close