Search

Skate it til you make it

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Det är inte mer än rätt att jag sitter här i soffan med mör kropp och mosiga ögon – vilken jäkla drömdag rent ut sagt! Både jag och Sara är riktigt avundsjuka på oss själva just nu.

Fjäll, skog, (lite) snö (men ändå!), skidor, ridning och inte minst. En hel dag utomhus, vi har verkligen maxat de få ljusa timmar som bjuds så här års. Sånt jag drömmer om när jag suttit på ett kontor en hel dag (därav den inåtriktade avundsjukan – på måndag kommer jag vara skitavis på mig själv).

Sofia på Idre Fjäll hade snickrat ihop ett digert upplevelseprogram för helgen och i morse bar det av till skidstadion. ”Var det ni som höll lektion” undrade Eric och det var ju gulligt, men nej. Två Bambis var det som äntrade arenan, där diverse landslag och andra elitåkare susade fram.

Vi skulle lära oss skata (skejta?) och det var Ole som hade den digra uppgiften att få oss till fullfjädrade skejtare på strax över en timme. Och SOM han lyckades. Nu var det inte Kalla och Haag som vandrade ut från stadion, men det händer ändå en hel del på en timmes övande. Nu kan vi briljera med 3:ans växel (Sara), 4:ans växel (jag) och så ettan såklart. Även om jag inledde med passgång till Oles förtjusning.

Sjukt kul var det och att vi fick äran att träna för Ole, en härlig, försvenskad norrman som tränar världens första proffslag för tjejer, Team Pro Am var ju humbling och riktigt roligt. Han toppade en mycket lärorik timme med att servera oss glögg – bara en sån sak! I vinter ska jag släpa hit familjen och boka längdlektioner med Ole (jo, alla kan göra det!) för efter idag har jag fått riktig smak för längd. Det blir en längdvinter i år!

Hur toppar en då det här? Givet. En ridtur på fjället såklart. Komplett med naturguidning, lyckliga hästar som enligt Ola (ridguiden) var formtoppade efter en månads vila. 600 kilo krumsprång och galoppglädje genom skogen i en westernsadel – det var magiskt! Vill ni se hästarna – kolla hos Sara!

Nu? Tacos såklart! Veckans fredagsmys har börjat (vi skålade i champagne för att vi har det så bra). Lite rödtut och sömn på det så är silver liningen TOTAL!

[insert]Sara_skate_idre-fjall[/insert] Sara, redo att ta sig an Stadion!  [insert]Ole-Ski_team_pro_am[/insert] Härliga Ole – boka lektioner med honom om ni åker till Idre Fjäll – från Bambi till Hellner på 70 minuter!  [insert]sara-idre-fjäll[/insert] En bloggerska med sin kamera.[insert]katta-skate[/insert] Hej #falun2015 😀 [insert]I_made_fire[/insert] I made fire [insert]champagne-after-ski[/insert] Bästa grädden på moset. Bubblor och sprakande eld. Bucketlife indeed.

2 comments

    1. Ja, du hade verkligen älskat denna dag – längd och hästar liksom! Och jag hade Svalbardmössan på!

      Tack, men jag tycker alltid att jag har tråkiga och dåliga, haha. Din penna är grym Erika!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close