Search

Skiftningar

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

För mig har Åre alltid varit skidåkning och party – från att jag var 17 till jag var 30 var jag här med kompisar, kollegor och annat löst folk ett antal gånger. Det var roligt och härligt, men nu har Åre liksom blivit något annat. Mycket mer!

Nu är Åre fjäll, skog, outdoor adventures och framtidsplaner, god mat och bubbel; ett skafferi av upplevelser. Sist jag var här var jag i början av semestern och i början av mitt stora äventyr – vi laddade hela helgen för att jag skulle säga upp mig och starta eget.

Den här gången kom dagen då jag blev kär i längdskidåkning och förstod vad det ska vara för mig – ett svettigt sätt att uppleva skogen och fjällen. Vi mådde och hade oss!

Idag har vi njutit brasa med ruskväder utanför fönstret, innan det klarnade och jag plötsligt stod på en gammal järnvägsbro där vi inte riktigt visste om det går tåg längre eller inte. Dagens adrenalinkick- allt för bilden!

Nu sitter jag och njuter av att kolla ut och se fjäll utanför fönstret. Det är något visst med det.

Det är något visst med Åre.

WanderlustPowered by wanderlust

Katta_old-house by Saracollage-sara Sara

0F9A0680 Fifty shades of grey

0F9A0641Track record
sara-hazelNever stop exploring

 

2 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close