Search

Att leva sin dröm – några timmar på Lindö

Det är få saker jag tycker är så intressanta som att få sitta och lyssna på andras historier och erfarenheter.
För någon vecka sedan åkte jag ner till Stockholm och gjorde en roadtrip med syrran ut till Stallarholmen, för att spela in det fjärde avsnittet av Bortom ekorrhjulet. Där blev vi upplockade med båt av Nathalie som bloggar om att leva sin dröm, vilket i hennes fall är på en gård på en ö i Stallarholmen.

Vi åt glass och drack kaffe i skuggan under ett träd på hennes gård och pratade i flera timmar. Det var ett så himla spännande samtal att vi blev kvar längre än vi tänkt.

Till ljudet av får, höns och passerande båtar pratade vi om starka drivkrafter som kan slå fel och leda en rätt. Om balans och om hur man tar sig till och från en ö när isen varken bär eller brister. Om vad man egentligen ska säga att man hör när tuppar gal (tuppgalningar känns liksom lite fel men rätt 🙂 ).

Får på Lindö

Nathalie har jobbat igenom en del tuffa grejer och utstrålar den där grundade känslan som de gör som landat rätt efter en hel del turbulens. Både jag och Johanna uppskattade mötet med Nathalie så himla mycket och jag har tänkt på mycket av det vi pratade om under veckan som gått.

Det här samtalet blev det fjärde avsnittet av vår podd och om du vill kan du lyssna här. Nathalie kan du också följa på hennes blogg Att leva sin dröm, som handlar om livet på Lindö och allt vad det innebär att återhämta sig från utmattning, sträva efter självförsörjning och att driva en gård med djur och odling.

Här i Särna har hästveckan börjat – för fjärde sommaren i rad har vi Lenas fina nordisar på gården och barnen lever sin dröm just nu med sena kvällsbad till häst och galopper i skogen.

Det är fint, livet med djur. Jag förstår verkligen Nathalies val att leva det på heltid.

Johanna och kattunge på Lindö

Att leva sin dröm - Nathalie Nylén

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close