Bortom ekorrhjulet – Trestegsraketen

av | Jul 17, 2018 | Bortom ekorrhjulet podcast | 0 Kommentarer

Hej från Bortom ekorrhjulet

…och en varm katt med gotländskt kalkstensdamm kvar mellan tårna. Med dålig täckning och fullspäckade dagar var det bara att lägga allt utom det lagstadgade och inkomstbringande åt sidan och kapitulera (vad van en blivit med fiber och fyra pluppar 4g inser jag efter denna vecka).

Vi har inte legat på latsidan dock – vi har jobbat hårt offline i stället! Det tredje avsnittet av Bortom Ekorrhjulet är publicerat nu och vi hoppas att allt det hårda arbetet blir uppskattat av er som lyssnar!

Avsnitt 3 – Trestegsraketen

Vi har ju möblerat om en hel del i livet båda två och i veckans avsnitt berättar vi om var vi är just nu. Dessutom bjuder vi på lite hederlig amatörlivscoaching och en ganska användbar trestegsraket för att komma igång med en görbar förändring.

Johanna berättar också om den största förändringen hon gjort sen hon fick ut en människa ur magen.

Förutom klippande (jag & syrran) och ljudmixande (Ola) så fick vi feeling och gjorde en samhällsnyttig informationsfilm – ljuset var så guldigt och Holmhällar var så praktfullt som kuliss och studio, så hur kunde vi låta bli? Lite trivia: vi filmade på platsen där Johanna och vår demonproducent Ola gifte sig för tre år sedan. Vackrare vigselplats kan jag inte tänka mig.