Search

En vardag just för mig

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Jag sitter här framför brasan och jobbar och det slog mig just att jag är på en så himla bra plats just nu. Jag tycker om mitt liv och min vardag så mycket. Det är en vardag just för mig. För balansens skull; jo, jag har också dagar med låg energi och uppförsbackar, men på det stora hela så känner jag en sån jäkla tacksamhet över hur allting blivit och över att jag äntligen har en vardag jag älskar.

Den här veckan är nog en typisk sån vecka som jag drömde om för några år sedan, när jag började göra förändringar för en annan vardag. Det är en salig mix av jobb och fjäll, utmaningar och lugna stunder och premiumhäng med glädjespridare.

I måndags mötte jag upp Dalarnas mesta inspiratör Hannah. Vi bestämde i somras att vi skulle ses på Bubbel & Grubbel och reda ut vad vi vill göra när vi blir stora och annat sånt kul. Vi började med fem timmars vandring inklusive vykortslunch och myrtramp i kanonväder på Vedungsfjället. Efter det tog vi en efterlängtad bastu, åt god middag, drack vin och pratade om det mesta som hör till livet, som affärsutveckling, kärlek och favoritlåtar. I en timrad stuga helt utan mobiltäckning. Med en sån måndag kan en vecka inte bli annat än bra.

 

Hannah och Ghost på vår uteservering. Vedungsfjället är faktiskt Sveriges mest outforskade fjäll, dit inte många hittat, men det är naturreservat sedan 1995. Jag var här första gången i vintras, då på skoter. Det lär bli många fler besök framöver.

En vardag just för mig har fjäll i mixen - här Vedungen
På Städjan (till vänster) och Nipfjället (till höger)har den första snön lagt sig. Jag har sagt det förr – alla platser där man ser Städjan är bra platser. Så även Vedungen! 

Lövnäsvallen – drömstugan i skogen utan täckning

Jag har också fått roliga mail och jobb den här veckan och så har vi spelat in nästa veckas avsnitt av Bortom ekorrhjulet, som jag sitter och klipper nu ikväll. Det kommer faktiskt handla om just förändringar, lite mer fördjupat än vi tagit upp det hittills. 

Imorgon börjar helgens besök trilla in och på lördag ska vi trampa upp på fjället för att avrunda veckan på ungefär samma sätt som jag började den – på ett fjäll, med god mat och jäkligt härligt sällskap.

Så utomhusäventyr, roligt jobb framför en brasa och häng med fina människor – det är en vardag just för mig. Hur ser en vardag just för dig ut? 

8 comments

  1. Vilken magiskt start på veckan. Och mitten. Och slutet. 😀 Jag har ganska mycket konstraster i vardagen, speciellt de hektiska jobbmånaderna (som nu). En hel del kontorsjobb och en hel del jobbresor. Det är roligt men jag vill alltid mest vara hemma. Hemma i skogen. Jag är så tacksam att vi bor helt enskilt i skogen. Att det är lätt att fylla på energi hemmavid. Jag har även förmånen att kunna jobba hemifrån en del men slits då, precis som du, mellan att närstudera småfåglar eller gå ut och jaga en sväng istället för att bara sitta inne och jobba. Kanske bra ändå? Att det i slutändan både blir nytta och nöje gjort. Vi lever ju bara en gång.

    1. Älskar de sista raderna, precis så är det ju 🙂 Idag är det fokus på nytta mer än nöje dock, men man har ju lärt sig några trix för att get shit done som egenjobbare 🙂
      Kontraster är nog det som gör att en verkligen värdesätter de olika delarna. Stan blir roligare när jag varit här ett tag och vice versa. Ett bra upplägg att röra på sig en del 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close