Search

Ett nedslag i nuet

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Det är väl dags för ett litet nedslag i nuet? Från en fåtölj framför brasan, en söndagkväll i januari. Ungefär så här ser det ut just nu och framåt för min del.

Hänt sen sist

Egentligen inget särskilt. Jag jobbar på och vintern är inte riktigt som den ska, så det blir inget mer storslaget än längdskidor lite nu och då. Vill leva vinter nu och längtar till nästa dump med snö och kallare grader. Jag myser framför min brasa, sover middag på helgerna och fortsätter troget med min morgonyoga. Behagligt och fint, men inte så äventyrligt!

Winter trees in Särna
För två år sedan – riktig vinter med sådär 1,5 m snö

På gång just nu

Imorgon börjar äntligen min nya kollega, som ska ta över det jobb jag haft det senaste året. Och det blev ingen mindre än den här fantastiska tjejen som flyttade upp till Idre i helgen och blir min lärling ett tag framöver!
Efter ett antal misslyckade försök ska jag åka och hämta min skoter helgen som kommer och sen väntar lite roliga helger med vänner framöver. Och förhoppningsvis en brakvinter de månader som är kvar.


Louise och hennes varg har flyttat hit!

Vad jag längtar efter

Mitt planerade avsteg från mitt ”bucketlife” med heltidsjobb är snart över efter lite förlängning och jag ser fram emot att hitta tillbaks till att uppleva naturen på mitt sätt. Med små näräventyr direkt från dörren när ljuset faller rätt, med helgäventyr runtom i landet och med mer tid för vårt underbart roliga poddande. Och den här bloggen, min trogna, lätt förbisedda vän.


Känslan 2018

Vad jag också längtar efter

Att starta bygget av min lada och äntligen få ett helt hem för mig själv i år, om allt går enligt plan. Herregud vad jag längtar efter det och det är så roligt att sitta och välja golv, väggar och tak och känna att det faktiskt närmar sig. Fast jag inte riktigt kan tro på det ännu.

Goda nyheter

Jag har turen att ha flera superbegåvade kompisar och några av dem vill jag lyfta fram lite extra just nu. Emilia som har släppt sin bok Klimatglädje och håller på att bli hela Sveriges inspiratör i den omställning som krävs. Så fantastiskt grym.
Sara och Jessica har just släppt en ny podd, som jag fått äran att namnge till och med! Lyssna på Oförnuft & Känsla och låt dig kramas om av en skönt uppriktig och bra podd. Jag längtar efter nästa avsnitt så fort jag lyssnat klart. Det är ett efterlängtat tillskott med en ärlig podd om livet rakt upp och ner.

Min senaste lyckobubbla

Häromnatten när fullmånen klädde hela landskapet i det där sagoljuset och jag struntade i klockan, rotade fram stativet och sprang ut och tog in allt. Fan vad jag älskar att glömma tid och rum och bara ta in allt det vackra. Mer sånt.

Fullmåne

Hur har du det just precis nu? 

4 comments

 1. Dear Katta,

  how am i doing right now? I´ve been happy for weeks. And I hope that it will never feel like a short moment. But sometimes, for a short moment it feels like an eternity to hope that the longing will pass.

  How does that fit together? You should tell me. I mean, how can you put as much joy and longing into one and such a short video as you did into this? ❤ -> https://www.youtube.com/watch?v=bBdyrqyHb0s (I didn´t understand anything but the silence. … “Tyst” … learned something again 🙂)

  I would also like to be as close to the moon as you are. To me he feels so far away. Sure, you can see the moon also from where I live. But that’s not the same. Thank you for bringing him a little closer to me.

  I hope that this year everything will go according to plan for you so the longing will end as soon as possible 🙂.

  Best regards,
  Hans

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close