Search

Dagen då jag mötte Charlotte Kalla

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

”Hallå! Vad gör du på fredag? Om du vill så är du välkommen att vara med och fota Charlotte Kalla”.

Ungefär så stod det i ett sms från Sara och min första reaktion var att hon nog skickat just det här sms:et fel. Charlotte Kalla, som ligger bakom några av de härligaste sportögonblicken som jag beskådat, skulle jag få träffa och fota henne?

Men det var sant och självklart tackade jag ja. En så kallad no-brainer! Och idag har jag alltså fått hänga med bakom kulisserna med Sara & Charlotte hos det härliga gänget på Craft. Vilken dag!

Det går ju inte att inte bli starstruck när en träffar en sådan legend. Jag har suttit klistrad framför TV:n och gråtit till hennes bragder i längdspåret. Det var samma känsla som jag fick när jag mötte Carro Klüft i vår port – hennes Patrik bodde ju på vår våning här i Norrköping för något år sen. Jag ville liksom tacka för de otroliga ögonblicken, men så blir man sådär blyg och säger bara hej i stället. Haha.

En av de här bragderna var i alla fall anledningen till hennes besök, eftersom hon skulle ta emot bragdguldet för insatsen som hon och de andra grymma tjejerna stafettlaget stod för i Sotchi. Vem kan glömma den upplevelsen? Vi åt bragdguldstårta och fick också lite insyn i sportjournalistikens värld från SvD-teamet på plats, innan det var dags för lunch och lite mer fotande, innan Sara & Charlotte satte sig för en pratstund.

Jag ser fram emot att följa Kalla och resten av skidlandslaget i vinter, extra mycket nu när vi fått höra lite mer om hur träningen och uppladdningen ser ut.

Det var helt klart en av de bättre fredagarna det här, som jag sparar i minnet. Dagen då jag mötte legenden Charlotte Kalla!

Bragdguld-KallaBragdguldstårta – med guldfärg och allt!

Charlotte-Kalla-bragdguldCharlotte & Bragdguldet

Malin-Charlotte-CraftKul att träffa Malin på Craft också – här på gång att ta en grym selfie med Charlotte 😀

Charlotte-Kalla-Sara-RönneTvå fantastiska, asgrymma tjejer på samma bild!

13 comments

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close