Search

Greklandsresan – veckans kärleksbomb

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Ni vet hur det är vissa dagar. Lite segt och trött och ingen riktig gnista. Ikväll kom jag till mitt lilla nattkvarter i Stockholm efter lång dag med mötesfest. Roliga möten i och för sig, men efter dålig nattsömn och ett tidigt tåg i morse var jag trött redan innan jag anlände till centralen strax innan 08.

Hade mycket jobb att göra även ikväll och var därför inte bara trött utan också lite putt på mig själv när jag strax efter 20 upptäckte att jag hade somnat i soffan.

Jag tog upp datorn igen och jobbade undan, samtidigt som TV:n var på i bakgrunden. Gradvis fångades jag av programmet som rullade. Ett äldreboende i Västervik verkade ju inte superspännande från början, men en stund senare fann jag mig själv helt uppslukad.

Jag grät, log och skrattade om vartannat. Det var det finaste jag har sett på väldigt, väldigt länge och återigen slog det mig hur viktigt det är att få upplevelser, livet igenom. Att få skratta, leka och umgås med andra. Att bli sedd som människa och vara viktig.

Jag bara måste rekommendera den här kärleksbomben. Om du som jag ibland kan känna det bara är elände på nyheterna, så kan jag säga att det finns hopp, i form av personalen på ett äldreboende i Västervik!

Kolla här! Lova det! Greklandsresan – på SVT Play

 

 

3 comments

    1. VIsst var det? Jag var glad i två dagar efteråt, bara för att jag visste att de varit så lyckliga och för att det finns så fantastiska människor!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close