Search

[:sv]High on nature[:]

[:sv]Vilken dag jag haft i dag! Helt perfekt. Jag är fasen high on nature just nu, och sitter sådär göttigt mör och friskluftstrött i soffan.

Jag har massor av bilder från idag – både rörliga och stilla. Jag kommer troligast sitta hela kvällen och gå igenom (och möjligen somna över datorn) så därför ger jag dig min morgon istället, så blir det nog i morgon jag ger dig min dag…Om du råkar ha Snapchat så kan du i alla fall se några små klipp från min dag – sök på Katta Bucketlife så borde jag dyka upp.

Särna-dimmaJag noterade att det var en lovande soluppgång på G därnere vid sjön, så jag segade mig upp, hoppade in i paltorna och sprang ner med kameran. Dimman låg mystiskt vacker över Särnabyn, och kyrkan stack upp som om den just vaknat och ville se sig omkring. Ser ni förresten hoppbacken däruppe på höjden? Där ligger Mickeltemplet, där en kan åka skidor och träna backhoppning också. 

sunrise-särnaJag belönades rikligt för min stora insats att gå upp (jag sov riktigt oroligt inatt pga inbrottstjuvsrädsla). Den här soluppgången alltså…Magisk.

november-sunriseOch frosten kom till sist. Så vackert att en tappar andan.

Jag gick motvilligt tillbaks upp till huset, eldade i spisen och njöt av långfrukost & kokkaffe medan jag jobbade några timmar. Sen var det dags att göra varm choklad, fixa äggmackor och åka till Fulufjället. Men mer om det i morgon!

Har du lyckats fånga något dagsljus idag? [:]

9 comments

  1. Det jättefina bilder som vanligt men just nu är jag mest imponerad av att du finns på Snapchat! Jag jobbar med sociala medier och vi pratade just om Snapchat i mitt team och kom fram till att ingen av oss förstod det och att det nog bara var trendiga tonåringar i USA som använde det. Och så du!

    1. Haha, det har tagit mig lååång tid att börja begripa det litegrann. Sara Rönne har visat stort tålamod och har tappert försökt coacha mig 😛
      Fattar inte varför det inte känns logiskt, men jag tror jag hajar lite mer nu i alla fall. Men jösses, jag kände mig som en dinosaurie tredje gången jag laddade ner appen och tänkte att jag försöker en gång till…haha

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close