Search

I tyllhimlen – klänningsprovning hos Elsa Billgren

Att stiga in på Elsa Billgrens lilla kontor på Konstakademien vad som att kliva in i en himmel av tyll, siden och skönhet. Så mycket hantverk och skönhet på några kvadratmeter måste vara något slags rekord.
elsas-klänningar

Det var alltså dags för min storasyster att prova klänning till bröllopet och när vi började prata om det såg jag chansen att få testa på det härliga, hållbara konceptet som Elsa byggt upp. Vilket jag för övrigt tycker är helt fantastiskt. Jag har alltid tyckt att det känns som ett hjärtskärande slöseri att så många magnifika klänningar (och allt arbete bakom) får några timmar i ljuset, för att sedan bli hängande i en garderob någonstans och aldrig användas igen. De borde åtminstone få hänga framme tänker jag. Men det allra bästa är ju att de får gifta sig om och om igen, som Elsas klänningar.

Vi kom dit kl 13, med lite bubbel & snacks och Elsa mötte oss i dörren. Efter lite prat om vad Johanna hade tänkt sig så började Elsa sen plocka fram lite klänningar medan vi skålade förväntansfullt och jag passade på att fota alla vackra ting och arrangemang.
klänningsprovning-(2-av-17)

klänningsprovning-(6-av-17)Och Elsas tjusiga skor!

Sen var det dags att sätta igång! Elsa berättade om klänningarna och var fenomenal på att ge stylingtips. Det märks verkligen att hon kan sin sak och det slog mig återigen hur bra saker blir när man gör det man gillar bäst.

klänningsprovning-(5-av-17) klänningsprovning-(7-av-17)Elsa fixade Superfrisyren på Johanna och helt plötsligt stod liksom en färdig brud där och jag blev alldeles tårögd. Hur jag ska klara den riktiga dagen utan snor och svullna ögon är en gåta…

klänningsprovning-(9-av-17)Titta på den här…Vi föll mer och mer för varje klänning som kom på och trodde valet skulle bli rätt svårt.

klänningsprovning-(11-av-17)En Viktoriaklänning som tyvärr var precis för liten.

johanna-elsas-dressJohanna passade på att prova Elsas egna magiska klänning också och den var verkligen helt underbar!

klänningsprovning-hos-elsa-billgrenEn till vacker variant med singoalla-topp. Åh vad roligt det här var, är sugen på att boka en provning bara för att det var så härliga klänningar!

selfie-hos-elsaJag var såklart tvungen att ta en selfie när jag äntligen var där. Nya tidens måste. provning-hos-elsa-billgrenDe två stora favoriterna. Hur vackra?! Med Elsas egendesignade hårprydnad i mässing…

the-dress-elsa-billgren...och blommor till  (se bilden ovan) så blev nog det här The Dress. Jag har världens finaste syster, som kommer bli en så otroligt vacker brud – ojojoj!

Tack Elsa för en härlig provning i din tyllhimmel!
Tyll-Elsa-Billgren

 

 

 

 

2 comments

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close