Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Search

[:sv]Längdskidor på Åresjön[:]

[:sv]Planen idag var att åka längdskidor på Åresjön – om bara Tor höll sig borta. Och det gjorde han, trött förmodligen efter nattens härjningar. Sara bullade upp en riktig helgfrukost, med nybakt bröd och allt. Jag förpassades till soffan medan hon fixade, hon skämmer bort mig, rara Sara.

Vi gick ut i ett ymnigt snöfall som svepte in Åresjön i ett lite mystiskt dis innan det upphörde efter ett tag. Åre är vackert i alla väder måste jag säga. Med längdskidorna i handen gick vi ner till sjön, ett stenkast från Saras lägenhet. Vilken lekpark hon har utanför dörren, all possibilities.

Precis som igår hade vi med kameror, varm saft i termos och fårskinnsfällen. När bloggare är ute på tur blir det många kamerastopp, så också idag. Sara låg i snön och fotade min mäktiga skidstil (på en bild ser det ut som jag försöker hoppa stavhopp med mina stavar alternativt gräva mig ner i isen, haha) och jag försökte jobba fram material till vår lilla Årefilm. Jag har lite problem med skärpan när jag filmar med systemkamera bara.

Det var en riktigt skön tur och just som vi klev in genom dörren så blåste det upp igen. Otroligt optimerad dagsplanering ändå – medan stormen ven utanför svängde Sara ihop en gudomligt god semmelkladdkaka (recept kommer på hennes blogg) och möra och lite frusna tinade vi långsamt i takt med att caffe latten rann ner.

Nu ska vi göra oss i ordning för en middag på stan – på Vinbaren närmare bestämt. Dags att hoppa ur understället en stund. Eller så gör vi inte det. Vi är ju ändå i Åre!

Längdskidor på ÅresjönSåhär glad blir man av att åka längdskidor på Åresjön

Längdskidor på ÅresjönRedan efter några hundra meter var vi tvungna att stanna och fota lite…

Längdskidor på ÅresjönJag gjorde mitt bästa för att få stavtagen på rätt plats

Längdskidor på ÅresjönSara hittade som vanligt en bra fika-location!

Längdskidor på ÅresjönDet är skönt att fika med en annan bloggare, som liksom förstår det här med att allt föregås av en fotosession.

Längdskidor på ÅresjönSen skidade vi hemåt igen, nöjda och glada efter en fin dag på Åresjön.[:]

4 comments

  1. Jag gillade Saras snap på dig när du fotade frukosten stående på stol, en säger sååå mycket om livet bakom bloggen. Allt för bilden liksom! ps. det ser ut att ha varit en fantastisk dag på sjön!

    1. Haha, ja det är verkligen essensen av en bloggare, vad man håller på alltså 😀 Det har varit helt grymt här, Åre är verkligen en enda maffig lekstuga!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close