Search

One to remember

Jag är trött så jag stupar och ska toklägga mig, efter en riktigt jäkla bra dag. En sån jag ser framför mig när jag tänker på skidåkning, vinter och allmän underbarhet och det skriver jag inte bara för att det här är en blogg och allt ska vara perfekt. Men den här dagen var banne mig helt perfekt.

Jag ska dra några highlights & Idre-tips i morgon, men tills vidare får den här bilden förmedla tusen ord och en framträdande känsla – halleeelujah!

[insert]on-top[/insert] I bakgrunden ser ni Städjan – som jag & Sara toppade häromsistens! Sveriges vackraste klammer om ni frågar mig.

 

5 comments

  1. Ja Sara, jag har också tänkt på det – måste krävas riktiga supermullar för att ta sig hela vägen dit upp till fots! 😛 Och tack – det blev lite rosa, men rosa är glatt 😉

 1. Du får igång min lust till allt som har med natur och rörelse att göra – fantastiskt!
  Jag håller med – skulle kunna skriva hyllmeter om allt som har med den egna snällheten mot sig själv att göra. Sen tänker jag på detta med ”hur mycket är enough” – när är vi nöjda med det vi åstadkommit? Var går gränsen? Jag tycker att det alltför ofta handlar om att man ska göra mer och mer. Jag vill bli drottning av att göra mindre.

  Fortsatt trevlig vistelse till dig!
  Emilia

  1. Tack!! Och vad kul att det ger sug även för andra – tänk om alla i hela världen kunde få ha det såhär någon gång i sitt liv. Det är verkligen fantastiskt och ger en sådan vördnad för allt fint som finns och som vi inte får förstöra.

Write a response

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close