In Inspiration

One to remember

Jag är trött så jag stupar och ska toklägga mig, efter en riktigt jäkla bra dag. En sån jag ser framför mig när jag tänker på skidåkning, vinter och allmän underbarhet och det skriver jag inte bara för att det här är en blogg och allt ska vara perfekt. Men den här dagen var banne mig helt perfekt.

Jag ska dra några highlights & Idre-tips i morgon, men tills vidare får den här bilden förmedla tusen ord och en framträdande känsla – halleeelujah!

[insert]on-top[/insert] I bakgrunden ser ni Städjan – som jag & Sara toppade häromsistens! Sveriges vackraste klammer om ni frågar mig.

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Life design

Posted on oktober 26, 2014

[:sv]Drömmen om vänbyn[:]

Posted on april 16, 2016

Previous PostTop of the morning
Next PostSå borde alla dagar varaEvery day should be like this

5 Comments

 1. sara
  3 år ago

  snyggt matchat!!! den där toppen ser för övrigt hög ut ju! mycket uppförsbacke!!

  Reply
  1. Katta
   3 år ago

   Ja Sara, jag har också tänkt på det – måste krävas riktiga supermullar för att ta sig hela vägen dit upp till fots! 😛 Och tack – det blev lite rosa, men rosa är glatt 😉

   Reply
 2. Emilia
  3 år ago

  Du får igång min lust till allt som har med natur och rörelse att göra – fantastiskt!
  Jag håller med – skulle kunna skriva hyllmeter om allt som har med den egna snällheten mot sig själv att göra. Sen tänker jag på detta med ”hur mycket är enough” – när är vi nöjda med det vi åstadkommit? Var går gränsen? Jag tycker att det alltför ofta handlar om att man ska göra mer och mer. Jag vill bli drottning av att göra mindre.

  Fortsatt trevlig vistelse till dig!
  Emilia

  Reply
  1. Katta
   3 år ago

   Tack!! Och vad kul att det ger sug även för andra – tänk om alla i hela världen kunde få ha det såhär någon gång i sitt liv. Det är verkligen fantastiskt och ger en sådan vördnad för allt fint som finns och som vi inte får förstöra.

   Reply
  2. Katta
   3 år ago

   Förresten – drottningen av att göra mindre – bra grej! Mvh/Hon som jobbat en del på semestern

   Reply

Leave a Reply