Search

Njupeskär. Comeback. Utomhuslängtan.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

För två veckor sedan gjorde jag ett väldigt roligt jobb. Briefen var ett nyp-mig-i-armen-upplägg: dokumentera ett besök till Njupeskär som en del av en Volvo-kampanj för att få fler att uppleva mer här i trakterna. Jag skulle anlita en lokal filmare och en stillbildsfotograf och fundera ut ett upplägg. Tänk, att få chansen att visa upp en plats jag besökt under hela mitt liv, på det sättet jag ser den, i ett sammanhang där många kommer nås. Overkligt kul!

En tidig tisdagmorgon möttes vi upp på Fulufjällets parkering, de asgrymma fotograferna (som faktiskt båda råkar vara kollegor till mig nu, men det visste jag inte när jag planerade jobbet) deras ”assistenter”, de tre supertrevliga personerna från kundens byrå och jag. Tommy var dagens filmproffs och Alexander – som också plåtar alla magiska bilder för Idre Fjäll – var stillbildsgeneral.

Några av bilderna ser ni här nedanför men filmen är i sista fixet. De är så galet grymma och proffsiga att jag blev helt blown away.

Katta Bucketlife Njupeskär
På väg till Njupeskär för jag vet inte vilken gång i ordningen. Mitt älskade Fulufjäll! Alla bilder: Alexander Neimert
Njupeskär <3

Nu sitter jag och kollar på bilderna och drömmer mig ut på äventyr. De senaste veckorna har allt fokus gått till att lära mig det nya jobbet och att starta upp det stora projektet som jag ska driva där. Det är superkul men jag vet också att jag verkligen måste få in mina aktiva dagar i naturen. Det längtar i själen och kroppen känns så oanvänd liksom. I helgen ska jag vara ute så mycket jag bara kan. Svettas och lägga mig med en riktigt trött kropp. Upptäcka en ny plats och leka med kameran. Och såklart, fika vid en brasa!

Mycket gladare än jag ser ut här 🙂 Fick köra en nyare version av min egen älskade äventyrsbil, den nya V60 XC.


Självklart hade vi med en brasa och kokkaffe i dokumentationen – det är ju obligatoriskt vid alla outdooräventyr! Jag hade klätt mig filmfint i det nya stället jag fått från Ridestore för att testa och såklart hade jag kåsan jag fick i present av Jonny, med Njupeskär handmålat på. 

Jag har så lätt för att gå all in mentalt och energimässigt när jag kastar mig in i något nytt och så släpper jag mina rutiner som om de aldrig funnits. Jag har knappt ens plockat upp kameran i januari! Men nu har jag börjat greppa jobbet och liksom sorterat ut vägen framåt i huvudet, så nu tror jag att jag kan plocka upp vardagsmotionen och äventyren igen. Och min älskade kamera.

Brukar du också ha svårt att hålla fast i gamla rutiner i nya situationer eller har du ett bra knep att dela med dig av? 

4 comments

  1. Ser riktigt fint ut, vilket drömjobb! Bor i Stockholm sedan forever men min dröm är att flytta längre upp i vårt härliga land <3 Får mycket inspiration och längt från din blogg, tack för det!

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close