Search

SistersSystrar

#selfie
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 316

Tonight I’ve been hanging out with my sister, Johanna. We’ve been through so much together, I can’t even begin to describe it. Anyhow. We met up in order to plan an important project – namely our very own and first charity project.

As I’ve mentioned before, we lost our mom to cancer almost 15 years ago, and now we want to something for her. That’s what we’ve been planning tonight and it brings out such conflicting feelings. I am so happy I have my sister and that we’re doing this and, at the same time, I’m so incredibly sad that we can’t share it with her.

I know it’s a cliché, but please, plan some quality time with your loved ones and kiss them one extra time. It might sound silly but it’s not. They’re the best thing you’ll ever have.

[insert]sisters[/insert]Ikväll har jag hängt med min syrra – Johanna. Vi har varit med om en hel del tillsammans vi två, både toppar och djupa dalar.

I alla fall – vi sågs för att planera ett himla viktigt projekt, nämligen vårt alldeles första och egna välgörenhetsprojekt.

Som jag nämnt förut så förlorade vi mamma på grund av cancer för nästan 15 år sedan och nu vill vi göra något för henne. Det där något är det vi har planerat i kväll och det väckte alla möjlige känslor. Jag är så jäkla glad över att jag har min syster och att vi bestämt oss för att genomföra det här projektet, men på samma gång är jag så obeskrivligt ledsen att vi inte kan dela det – och allt annat – med mamma.

Jag vet att det är en klyscha, men ta och boka in kvalitetshäng med dina nära och kära och pussa på dem en extra gång. Det kan låta fånigt, men det är det inte alls – de är det bästa du någonsin har!

[insert]sisters[/insert]

2 comments

  1. familj är fint. vänner också. kärlek överhuvudtaget! det skulle vara väldigt värdefullt att prata om att förlora en del av sin familj i podform, om du vill – och orkar.

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close