Search

Splittrat

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/190462/bucketlife.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 317

Det finns en hake med vårt laduprojekt i Dalarna. Och det är att det liksom blir en kaka på kakan med våra landet-planer här i söder. Köper vi ett hus på landet här, ja då kommer vi lägga jobb och själ i det.

Samma sak om vi köper ett landställe här i krokarna. Jag vet inte om jag kan satsa på två ställen. Och den stora baksidan med Särna är att det tar 7 timmar att köra dit en bra dag.

Vi måste fundera lite på hur vi lägger upp det här, för jag vet ju en viktig sak – jag vill inte ägna 330 dagar om året i en låda utan balkong. Hur fint Särna än blir så kan vi inte vara där jätteofta och jag vill ju verkligen har naturen runt knuten på mer daglig basis.

Någon som har en strålande lösning på lut kanske?

[insert]blueprints-sarna[/insert]
Far & syster kollar på pappas gamla ritningar för ladan – han försökte få till detta redan för 20 år sedan.

[insert]blueprints_särna[/insert]

4 comments

  1. jag har verkligen ingen lösning för jag har exakt samma problem!

    men, om man ska skriva upp dagens värsta så får kanske detta be it? och då är det ju inte så fasligt farligt. om du förstår hur jag tänkter? men frustrerande är det ju nonetheless!

    1. Haha, precis vad jag tänkte på när jag skrev det. Det är inget problem, men det är lite limbo över livssituationen, vilken väg en ska välja. Vill ju trivas där jag bor de flesta dagarna på året också!

  2. Just för dig raring tänker jag lite: don’t bite of more than you can chew… Syftet med ett hus/landställe för dig är ju just det där med lugn o ro, inga måsten, stanna länge på ett ställe, umgås med folk. spontant låter det svårt om man då har två ställen… Kanske satsa på det ena o landa i det först o sedan känna efter? Versionshantera livet liksom 🙂

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close