Om mig

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Sommaren 2014 tog jag ett stort steg jag inte ångrat. Jag sa upp mig och började jobba med två saker jag drömt om ett tag; att bli min egen chef och att bygga något jag haft i mina tankar en längre tid. Min bästa vardag, mitt bucketlife. Det blev ett sätt att leva och den här bloggen.

Nu jobbar jag som frilans inom digital kommunikation och marknadsföring och så bloggar jag, fotar så mycket jag kan och lägger bit för bit i mitt alldeles egna livspussel.

MINA PLATSER

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, har bott några år i Norrköping, men framåt kommer jag dela min tid mellan huvudstaden och platsen som har mitt hjärta; den lilla byn Särna i norra Dalarna. Där växte både mamma och pappa upp och där spenderade vi varenda lov när jag var liten.

Nu bygger vi om en lada och rustar mitt barndomsparadis för framtida äventyr. Följ med i projektet här på bloggen!

SAKER JAG GÖR

De viktigaste ingredienserna i mitt Bucketlife är enkla men stora upplevelser i naturen – och då helst skog, fjäll och vidsträckt vildmark – att fotografera och att få styra min egen tid så mycket som möjligt.

Jag älskar allt digitalt och kommunikation, helst i kombination! Det är också vad mitt jobb handlar om. Jag har jobbat som marknadschef, är väldigt förtjust i varumärkesstrategi och jag hjälper företag att bygga varumärke internt och externt. Jag har tidigare jobbat som marknadsansvarig & säljande projektledare/konsult på en byrå inom UX & tjänstedesign.

Välkommen hit – jag hoppas vi ses ofta![/vc_column_text][vc_single_image image=”3924″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]