Sommaren 2014 tog jag ett stort steg jag inte ångrat. Jag sa upp mig och började jobba med två saker jag drömt om ett tag; att bli min egen chef och att bygga något jag haft i mina tankar en längre tid. Min bästa vardag, mitt bucketlife. Det blev ett sätt att leva och den här bloggen.

Nu jobbar jag som frilans inom digital kommunikation och marknadsföring och så bloggar jag, fotar så mycket jag kan och lägger bit för bit i mitt alldeles egna livspussel.

MINA PLATSER

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, har bott några år i Norrköping, men nu bor jag i mitt barndomsparadis, den lilla byn Särna i norra Dalarna. Där växte både mamma och pappa upp och där spenderade vi varenda lov när jag var liten.

Jag bor i en ombyggd lada på farmor & farfars gård, och börjar snart bygga om den andra ladan till ett eget hem. Följ med i projektet här på bloggen!

SAKER JAG GÖR

De viktigaste ingredienserna i mitt Bucketlife är enkla men stora upplevelser i naturen – och då helst skog, fjäll och vidsträckt vildmark – att fotografera och att få styra min egen tid så mycket som möjligt.

Jag älskar allt digitalt och kommunikation, helst i kombination! Det är också vad mitt jobb handlar om. Jag har jobbat som marknadschef, är väldigt förtjust i varumärkesstrategi och jag hjälper företag att bygga varumärke internt och externt. Jag har tidigare jobbat som marknadsansvarig & säljande projektledare/konsult på en byrå inom UX & tjänstedesign.

Välkommen hit – jag hoppas vi ses ofta!

8 comments

 1. Jag hittar inte var jag ska skriva mina kommentarer under dina inlägg. Hjälp??? Har varit här inne flera gånger och letat, hmm. Här syns det ju klart och tydligt, comments står det, och bara att skriva. Gillar ju att läsa här men vill också kunna skriva några rader.
  Roligt att jag kan inspirera dig! Du kommer att leva din dröm så snart du är redo, det vet jag.
  Ha en bra dag!

  1. Hej!
   Det är bara att klicka på länken till själva inlägget, så kommer du till kommentarer också – tyvärr har en tjusig ändring som jag fick hjälp med försvunnit, så nu syns inte kommentarerna från startsidan igen. Men det ska förhoppningsvis komma tillbaks snart!

 2. Hittade din hemsida via Helena Enqvist och det gjorde min dag! Vilken inspiration du är och vilket lugn man känner när man ramlar in här och läser dina texter och tar del av din resa. Tack för att du delar med dig! Jag kommer att följa dig med nöje. Kram, Sofia

 3. Fann sidan via sökning på fiske i fulufjällen, ledsnat helt på råtthålet så nu flyttar vi upp till Grövelsjön och återupplivar Gunneborg hotell. Välkommen förbi

  Hälsn Tomas m/fam

Write a response

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close