Hej, hej från Norrköping och från mitt i den senaste av min långa rad flyttar här i livet. Jag är nere med släp och pappas stor-Volvo för att få med mig allt mitt bohag. Det sprack dock, jag hade mer skrot än jag trott, så det blir en vända till faktiskt. Trots att jag rensat väldigt mycket det senaste halvåret.

Jag sitter just nu i vår nästan tomma fabrikslägenhet och väntar på frysen ska bli färdigurfrostad (nästan lika kul som att se färg torka). Vi har burit enormt mycket i vanlig ordning och jag har både rivsår och träningsvärk som sig bör. Erics nya lägenhet ligger ca 200 meter nerför gatan så vi har gått med allting dit – det var liksom för nära för att lasta ett släp med grejer. Smidigt men ändå lite omständigt, det har blivit några vändor.

En sak jag aldrig riktigt vänjer mig vid när det gäller flyttande är det här med hur snabbt ett hem förvandlas till rätt anonyma fyra väggar, tak och golv. För några dagar sedan var det här ett mysigt hem och nu är det (nästan) tomma rum Det blir liksom så naket och så tydligt att det mesta i ett hem är sånt en tar med sig. Människorna och den ombonade känslan.

Före

Just nu. Bordet ska köparna behålla.

Tyvärr kommer det ju dröja för min del innan jag har ett helt eget hem igen – det ska överenskommas och byggas först. Så mitt släp med bohag kommer få dela upp sig lite. Ett lass går till hyrt förråd, några prylar till pappas källare och så några grejer till ladan, där jag kommer husera större delen av tiden tills jag har mitt egna hus. Efter nästan sex månader i kappsäck & lådor längtar jag rätt så mycket efter att kunna packa upp mig själv igen. Men, good things come to those who wait. Det ska i alla fall bli skönt att ha mina grejer på en plats mindre ett tag.

Utsikten från Erics nya lägenhet – vårt gamla hus!

Så – här är jag just nu. I morgon åker jag tillbaks till Stockholm och sen vidare till Almedalen på tisdag. Efter det är det äntligen lite mer semester över livet!

Har du sparkat igång sommarlovet eller vad gör du i veckan?